Helyem a könyvtárban...

Kreatív Szarvasi Kamaszportál

Pályázatok

Legyél Te a névadónk!

Bővebben...

Szarvasi ifjúsági portálunk új arculattal jelentkezik, melyhez most új elnevezést illetve domain nevet keresünk. Célunk, hogy kiszélesítve a korhatárt a felső tagozatos és középiskolás korosztályt szeretnénk megszólítani az itt megjelenő információkkal, kulturális ajánlókkal, kreatív pályázatokkal.

Bővebben...

Lezárult - Ember és könyv - fotópályázat

Bővebben...


A Szarvasi Városi Könyvtár "Ember és Könyv" címmel digitális fotópályázatot hirdet. 

 

A pályázat témája és célja:

Ember és könyv kapcsolatának egyedi látásmódú kreatív, figyelemfelkeltő ábrázolása a fotográfia eszközeivel.

A fotópályázat elsőrendű célja az olvasás szeretetének és fontosságának hirdetése, megörökítése. A téma lefotózható parkban, utazás közben, családban, könyvtárban, iskolában ill. egyéb helyen. A fő téma az olvasó ember, a kisgyermek ismerkedése a könyvvel. A könyv és az ember egyéb kapcsolata is megörökíthető. (a könyvvásárlás öröme, a könyv ajándékozása, a házi könyvtár adta boldogság, a könyvtárlátogatás sikere stb.)

Bővebben...

Lezárult - Mindenki a fedélzetre!

Bővebben...

Nyári olvasótábor a Városi Könyvtárban 10-12 éveseknek Berg Judit: Rumini című regénye alapján

 


Szeretnél Te is csatlakozni a Szélkirálynő legénységéhez Rumini, az életrevaló kisegér társaként? Itt részt vehetsz a játékban. Kéthetente jelentkezünk új próbatétellel, amelynek legügyesebb megfejtőit vendégül látjuk július első hetében 4 napos délelőtti játékos olvasótáborunkban a Városi Könyvtárban. 

A 3 fordulós internetes válogató Berg Judit: Rumini című izgalmas meseregényéhez kapcsolódik. Így kiderül, ki ismeri legjobban a történetet, amely köré az olvasótábor kalandos vetélkedői épülnek. 

Bővebben...

Lezárult! - MACKÓVÁR - Versíró pályázat

Bővebben...Micimackó történetét rajzfilmen is nyomon követhettétek. Fülesmackó érdekes kalndjait bábfilmen és diafilmen is láthattátok. A TV-maci a helyes fogmosásra is felhívta a figyelmeteket, és egyben segített az elalvásban. Láthatjuk, hogy sok-sok mese kedves szereplője a maci. Ezért arra kérünk benneteket, ha már írni tudtok, akkor írjatok verset macikról, medvékről, bocsokról.

Bővebben...

Videók

Könyvajánló videók
Kreatív videók

Könyvtári információk

Nyitva tartás:

               8.30 - 18.00

Szerda:  14.00 - 18.00

Szombat: 9.00 - 14.00


5540 Szarvas, Vajda P. u. 26., Pf. 108.

Tel.: 66/312-745
Fax: 66/216-130
Email: olvasoszolgalat@szarvasnet.hu

WEB: www.konyvtar-szarvas.hu

Jelen vannak:

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

Látogatóink

6.png3.png0.png9.png6.png
2018. december 17. hétfő

Close