Helyem a könyvtárban...

Kreatív Szarvasi Kamaszportál

Blogger - Ti írtátok - hírek érdekességek a nagyvilágból...

A 10 legjobb webes online képszerkesztő

Bővebben...Felesleges gigabájt méretű képszerkesztő szoftvereket telepítened és tartanod a számítógépeden, ha szolgáltatásaik nagy részét online is megkapod. Összeszedtünk tíz tehetséges képszerkesztőt, melyek nélkül lehet ugyan élni, de nem érdemes.

Bővebben...

1000 GB-nyi képet tárolhatsz ingyenesen

Bővebben...

 

Több praktikus új funkciót kapott a számítógépen és okostelefonokról is elérhető, mindenkinek közel 1 TB-os ingyen fotótárhelyet kínáló Flickr. Automatikus biztonsági mentés, profi keresés, új mobilos appok...

Bővebben...

Bőrünkre költözik a technológia

Bővebben...A hordható, viselhető technológiák fejlődése még csak most indul be igazán, és már látszik az, hogy a testünk lassan részévé válik a körülöttünk lévő hálózatoknak. A chipek, érzékelők, az egész IoT törvényszerűen ránk költözik, vagy a bőrünket használja vezérlésre, ahogy az egyik német fejlesztés is ígéri.

Bővebben...

A divatvilág példaképei

Bővebben...

Manapság nincs olyan fiatal akit ne érdekelne a divat. Lehet hogy a fiúknak általában unalmas szokott lenni, mert számukra nem olyan sok tipp van az oldalakon vagy a magazinban vagy akárhol. De most megnézhetik mi az ideális divatikon a számukra, - mit mivel kombináljanak vagy, mit ne vegyenek fel...

 

 

Bővebben...

Gyakran rágózol?

Bővebben...

Ha Te is rendszeresen rágózol, nem árt, ha az előnyök mellett megismered a dolog hátulütőit is, mert bizony - mint minden jónak - ennek is vannak.

Manapság már szinte minden táskában ott lapulnak a lehelet felfrissítésére és az unalom űzésére alkalmas csemegék. Az íz- és színkombinációik száma a végtelennel vetekszik, így mindenki megtalálhatja a fogára valót.

Bővebben...

Egy kamasz lábnyomára bukkantak egy római cserépen

Bővebben...A Hadrianus fala melletti erődben, Vindolandában egy igen különös leletre bukkantak a régészek: mintegy kétezer évvel ezelőtt valaki véletlenül, de minden bizonnyal inkább tréfás kedvében ráhelyezte mezítelen lábát egy még ki nem égetett cserépre.

 

Bővebben...

Videók

Könyvajánló videók
Kreatív videók

Könyvtári információk

Nyitva tartás:

               8.30 - 18.00

Szerda:  14.00 - 18.00

Szombat: 9.00 - 14.00


5540 Szarvas, Vajda P. u. 26., Pf. 108.

Tel.: 66/312-745
Fax: 66/216-130
Email: olvasoszolgalat@szarvasnet.hu

WEB: www.konyvtar-szarvas.hu

Jelen vannak:

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi

Látogatóink

6.png3.png0.png9.png7.png
2018. december 17. hétfő